Diari La Veu del País Valencià
Grisolía: ‘Comptem amb una tradició musical excepcional, potser única en el món’
RedactaVeu / València

En un senzill acte, Santiago Grisolía, president del CVC, ha manifestat que “la música és un dels components més importants de qualsevol cultura i els valencians comptem amb una tradició musical popular excepcional, potser única en el món”. I ha afegit que, “fruit d’aquesta tradició, el poble valencià és una fàbrica de bons músics, especialment de músics de banda, però també d’orquestra”.

Així mateix, Grisolía ha assegurat que “per a transitar cap a un futur incert, com en la situació present, hem de recolzar-nos en valors segurs. I jo crec que la música i els músics valencians són un dels nostres valors més segurs i prometedors. Així que sentim-nos justament orgullosos d’ells, i sobretot cuidem-los, com es cuida una inversió valuosa”

Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, ha agraït l’homenatge del CVC i en el seu discurs, després de donar les aclaparants xifres de músics, alumnes i socis d’un moviment associatiu “que precisa d’especial protecció, respecte i impuls”, ha subratllat “la importància vertebradora i integradora d’aquest col·lectiu, que forma part del patrimoni i del patrimoni cultural del poble valencià” i els objectius de la seua associació, “recolzar la promoció i el desenvolupament de les societats musicals, impulsant el seu creixement, diversificació, internacionalització, millora i excel·lència”.

L’acte ha inclòs un concert a càrrec del grup de corda 2 i 2 Quartet.

Comparteix

Icona de pantalla completa