Diari La Veu del País Valencià
L’exgerent de Tauroni confirma que la trama corrupta depenia ʺdel poder institucional de Blascoʺ
RedactaVeu / País Valencià

La diputada d’EUPV en les Corts, Marina Albiol, ha assenyalat que la declaració davant la jutgessa de l’exgerent de les empreses de Tauroni ʺconfirma definitivament que la trama de desviament de fons públics s’adaptava a les conselleries per on passava Rafael Blasco per a obtenir adjudicacions milionàries a través d’empreses pantallaʺ.

La formació d’esquerres ha denunciat que va sol·licitar 51 expedients d’adjudicacions de conselleries com Benestar Social o Sanitat a empreses vinculades a la trama però ʺnomés hem rebut un expedient fotocopiat i mutilat i la convocatòria per a veure un altre expedient. Dels altres 49 expedients no hem tingut notíciesʺ.

ʺTenint en compte la declaració de l’exgerent de les empreses de Tauroni davant la justícia, sospitem que la lentitud del Consell a proporcionar els nombrosos expedients que hem sol·licitat podria ser per a protegir a Blascoʺ, ha afirmat Albiol, qui ha recordat que els expedients de la contractació de l’Abucasis van desvetllar la participació de l’imputat Marc Llinares i greus irregularitats en la protecció de dades que la diputada autonòmica va portar a la Fiscalia.

Comparteix

Icona de pantalla completa