Diari La Veu del País Valencià
L’Acord Transatlàntic pel Comerç i la Inversió (TTIP) contra el Dret a Decidir

Plataforma pel Dret a Decidir / Villena.

L’Acord Transatlàntic pel Comerç i la Inversió (TTIP) és la culminació del procés que, sota el nom de democràcia, va de les urnes fins l’abolició dels nostres drets, fins la despossessió de la majoria i fins l’apropiació del que és de tots i totes per una minoria.

En realitat, aquest acord entre els EUA i la UE arrasarà els nostres drets laborals i legalitzarà l’explotació obrera; eliminarà les normes de protecció del medi ambient i la natura front el ‘fracking’, les prospeccions petrolieres, l’especulació immobiliària, etc.; esborrarà qualsevol prevenció front els transgènics, els medicaments i químics nocius…

Però, com ha passat altres vegades, ens volen vendre el TTIP com una apertura, una eliminació de barreres i una agilització de les relacions comercials per sobre les “normes antigues”.

El camí cap a la seua imposició, basat en el secretisme, la propaganda, l’ocultació i l’engany, ens parla de la manipulació del concepte de democràcia; del règim de 1978 que agafà el testimoni del franquisme i de la necessitat d’un procés constituent perquè el poble valencià encete un nou camí radicalment democràtic, el camí del Dret a Decidir.

De tot plegat parlarem a la taula política organitzada per Esquerra Unida de Villena. En representació de la PDaD-PV parlarà Òscar Tortosa juntament amb Carlos Arribas de la Colla Ecologista d’Alacant-Ecologistes en Acció, Verònica Gómez d’ATTAC, Juanjo Noguera d’FSC-CCOO i Paco Martínez del Front Cívic Alt Vinalopó-Som Majoria.

Comparteix

Icona de pantalla completa