Diari La Veu del País Valencià
Alcàsser es posa per davant en la final del Circuit Bancaixa
RedactaVeu / País Valencià

La final de la XXII Lliga professional d’escala i corda – Circuit Bancaixa 2012-2013 ha començat aquest diumenge en el trinquet Pelayo amb victòria per a Alcàsser (Soro III i Jesús) contra Vinalesa (Puchol II, Tato i Herrera) per 60-45. D’esta forma, la parella es posa per davant en la sèrie (1-0), que continuarà diumenge vinent a la Ciutat de la Pilota (11.30 hores). Si Soro III repeteix victòria, ell i Jesús es proclamaran campions. Si per contra guanya el trio, caldrà acudir al desempat, programat per al diumenge següent, dia 24 de març.

El trinquet Pelayo es va omplir de gom a gom per a una de les partides més esperades de l’any. La final va tenir tots els al·licients: Alternatives en el marcador, remuntades, tensió, grans quinzes i un últim joc etern, el més llarg de la partida, en el qual Puchol II i els seus es van resistir a deixar-se guanyar, sabedors de la importància del triomf, i Soro III i Jesús van sentir la pressió de rematar una victòria clau.

Els protagonistes de la final amb les autoritats

Els cinc pilotaris han quallat una bona actuació, encara que ha sobresortit per sobre de la resta Jesús, que s’ha multiplicat al trinquet per a suplir la inferioritat numèrica i ha jugat una de les millors partides de la seua carrera. El mitger de Silla, que afrontava la seua segona final del campionat una dècada després del seu primer títol, s’ha trobat còmode, ben acompanyat darrere pel campió individual, i s’ha dedicat a castigar al trio rival, que ha jugat lleugerament per sota del mostrat fins a ara en el Circuit Bancaixa.

Amb tot, la final ha sigut un gran espectacle amb el qual el públic assistent ha vibrat, i que ha tingut un final inesperat, ja que les travesses feien favorit al trio, que al final ha ha hagut de plegar-se contra una parella perfecta en tots els aspectes del joc.

Comparteix

Icona de pantalla completa