Diari La Veu del País Valencià
Cesc Freixas i David Segarra el 20 de desembre a Xàtiva

RedactaVeu / Xàtiva.

El dissabte 20 de desembre a les 19:00h el cantautor català Cesk Freixas cantarà al primer concert de la nova etapa del Festival de La Cançó a l’Espai Cultural La Nova.

Aquesta nova etapa combina diverses disciplines relacionades amb la paraula i la música, per això l’actuació de Cesk Freixas vindrà precedida de la presentació del llibre Viure, morir i nàixer a Gaza del fotoperiodista valencià David Segarra. Viure, morir i nàixer a Gaza és un projecte que sorgeix d’una tragèdia i d’un miracle. Un llibre amb una edició de qualitat on descobrir un centenar de fotografies sobre la gent, la vida, la bellesa i el dolor de la Franja de Gaza, acompanyades de poemes d’autors de la Mediterrània i textos del mateix David Segarra. Editat per Sembra Libres, una editorial valenciana independent i cooperativa que estarà representada a l’acte amb la presència de Xavi Sarrià, escriptor, i compositor i cantant en l’extinta banda valenciana Obrint Pas.

Cesk Freixas, que també coneix de primera mà la situació a Palestina, ens presentarà el seu nou disc Protesta i farà un repàs antològic de les seues cançons. Freixas, que ha rebut nombrosos guardons en diferents edicions dels Premis Enderrock, és reconegut com un artista referent de la nova generació de cantants en català

L’entrada a l’esdeveniment es pot adquirir de manera anticipada per 5€ a la Llibreria La Costera i a 7€ el mateix dia del concert a l’Espai Cultural La Nova.

Comparteix

Icona de pantalla completa