Diari La Veu del País Valencià
Bromera i Tàndem aposten per escriure la carta als Reis en valencià
RedactaVeu / València

A més, els dos models de carta -un de Bromera i l’altre de Tàndem- es poden descarregar des dels webs respectius. En les dues cartes es donen consells i orientacions elaborades per pedagogs i dirigides a pares i familiars per a facilitar l’elecció dels llibres més adequats per als xiquets i les xiquetes tenint en compte la seua edat. A més, també es fan algunes propostes concretes de títols que endinsaran els més menuts en el fantàstic món de la lectura.

Entre altres, trobaran de Tàndem Bon Llopnadal, de Jesús Aznar i Blanca BK; Zisosaure, d’Agnés de Ryckel, i L’abecedari fantàstic de Potam, de Montse Gisbert, mentre que de Bromera hi ha Cara de pardal, de Rocio Bonilla; la divertida col·lecció “Des-contes”, d’Enric Lluch, i La por del passadís, de Raimon Portell i Sergi Portela, entre altres. A més, les dues cartes estan il·lustrades amb simpàtics dibuixos extrets d’algunes d’aquestes apostes de Nadal.

>

Més de cinquanta llibreries valencianes -ubicades en més de vint localitats de les nostres comarques- disposaran d’exemplars d’aquestes cartes de Reis acompanyades del cartell promocional de la campanya, en què es destaca el potencial dels llibres com un regal idoni per al dia de Reis.

Per a potenciar també el missatge, Edicions Bromera ha llançat un vídeo a través de les xarxes socials. Amb el títol Per què regalar llibres aquestes festes?, hem presentat un audiovisual en què treballadors i amics de l’editorial expliquen d’una manera divertida algunes raons per a regalar llibres. La campanya de comunicació ha consistit en la difusió del vídeo a la xarxa a través de YouTube, la reproducció d’aquest en diversos mitjans de comunicació i l’enviament de butlletins informatius.

Enllaços interessants:

Carta als Reis de Bromera / web d’Edicions Bromera

Carta als Reis de Tàndem / web de Tàndem Edicions

Comparteix

Icona de pantalla completa