Diari La Veu del País Valencià
Antonio Torres insta Fabra a presentar la dimissió

Europa Press / València.

El portaveu del PSPV a les Corts Valencianes, Antonio Torres, ha lamentat aquest dijous que els diputats valencians del PP al Congrés no donaren el seu suport al decàleg d’infraestructures per el País Valencià elaborat pels empresaris valencians. En aquest sentit, ha acusat els parlamentaris valencians i el president de la Generalitat, Alberto Fabra, de romandre en “actitud de submissió” davant el Govern de Mariano Rajoy, per la qual cosa l’ha instat a presentar la seua dimissió. “Si no saps defensar els interessos de la teua terra, vés-te’n perquè si no et tiraran a pedrades”, li ha dit a Fabra.
Torres s’ha pronunciat d’aquesta manera als corredors de les Corts en relació al rebuig del PP a la proposició no de llei que va substanciar el diputat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, a la Comissió de Foment del Congrés, per donar suport al decàleg d’infraestructures per al País Valencià elaborat pels empresaris valencians.
El síndic socialista ha recordat així que el PP valencià té 20 diputats al Congrés “que se suposa que defensen els interessos del País, però Fabra i els seus diputats estan en actitud de submissió davant les decisions del Govern de l’Estat espanyol”. “El normal és que els diputats valencians hagueren aprovat aquesta proposta que es va aprovar per unanimitat a les Corts”, ha remarcat.
Davant aquesta situació, segons el parer de Torres, “Fabra hauria de presentar la dimissió” perquè “no aconsegueix que els seus diputats defensen els interessos del País Valencià a Madrid, que és on correspon”. Així, ha insistit que “si Fabra tinguera la dignitat que han de tenir els polítics d’altura ja hauria presentat la seua dimissió. Però ja”.
“El regal de nadal hauria de ser: me’n vaig. Presente la meua dimissió perquè estic perjudicant els interessos del País Valencià i no he sabut defensar com a president el que hauria d’haver posat damunt la taula davant el Govern estatal permanentment”, ha subratllat.

Comparteix

Icona de pantalla completa