Diari La Veu del País Valencià
Ecologistes en Acció torna a posar en marxa les colònies d’estiu al Mas de Noguera
RedactaVeu / Caudiel

Les II Colònies d’estiu d’Ecologistes en Acció al Mas de Noguera ja estan en fase de preparació. Des del grup ecologista asseguren que tot aquell que participa de dites colònies passa uns dies inoblidables a la natura amb amics i amigues. A més, pot observar aus i conéixer la vida de les nostres muntanyes, fer excursions i bivac, banyar-se en un entorn increïble, jugar, gaudir de festes i moments d’animació…

Aquest estiu, per segona vegada, Ecologistes en Acció del País Valencià col·labora amb el Mas de Noguera en l’organització de les Colònies d’estiu ‘Gaudint la terra’.

A les colònies “connectem amb la natura i recuperem el saber dels camperols, alhora que aprenem a cuidar-nos tenint cura del nostre entorn: cultivant, recol·lectant, transformant i conservant aliments, atenent els animals de la granja o coneixent les herbes, entre altres activitats”, expliquen els organitzadors.

Aquesta experiència de contacte compartit en la natura ‘proporcionarà als nostres xiquets i xiquetes diversió, amistat, aprenentatge i noves mirades al món’, afegeixen.

Les colònies tindran lloc del 7 al 13 de Juliol al Mas de Noguera, a Caudiel. Hi ha 65 places per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys i les inscripcions es poden fer fins al 7 de juny. El preu de l’experiència és de 290 euros (260 euros per a socis d’Ecologistes en Acció). Per a més informació i per a fer les inscripcions es pot cridar al telèfon 964 144 074.

Comparteix

Icona de pantalla completa