Diari La Veu del País Valencià
Un home encasta el seu cotxe amb dues botelles de butà contra la seu del PP
EP / Madrid

El detingut, que ha declarat a la Policia que “ho ha perdut tot”, ha sigut traslladat a dependències policials, han afegit les fonts. Pel que sembla, es tracta d’un empresari de Terol amb problemes econòmics.

Agents dels Tedax s’han desplaçat a la seu del Partit Popular, en el carrer Gènova de Madrid, enseguida que s’ha registrat el succés, davant la possibilitat que el vehicle poguera contenir algun tipus d’explosiu i han trobats en el seu interior unes bombones i diversos sacs.

La Policia ha desallotjat i ha establert un ampli cordó policial en la zona, a la qual s’han desplaçat diverses unitats d’Intervenció a més dels tècnics de desactivació d’artefactes explosius per a investigar la càrrega del cotxe i han activat el protocol de seguretat per a artefactes explosius.

La primera anàlisi realitzada pels Tedax de la substància que transportava el cotxe ha revelat que és inflamable però no explosiva, han informat a Europa Press fonts de la recerca. “Tot sembla indicar que és una acció personal que no té res a veure amb una acció terrorista”, ha dit el portaveu de la Policia Nacional Antonio Nevat en declaracions a RNE.

Sense ferits

Els serveis d’emergència del Samur no han hagut d’atendre cap ferit en els voltants de la seu del PP en el carrer Gènova, segons han confirmat fonts d’Emergències Madrid. El cotxe ha arribat fins les escales de l’interior i quasi es porta per davant una empleada de la neteja que estava treballant des de primera hora.

“Pel que sembla, una de les empleades de la neteja que estava dins de la seu ha estat a punt de ser atropellada perquè anava a una velocitat increïble, ha entrat fins les escales”, ha subratllat la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, qui ha indicat que la treballadora està “bé” però “ha tingut un esglai horrorós”.

Comparteix

Icona de pantalla completa