Diari La Veu del País Valencià
El secretari de Joves Socialistes i Alfred Boix codirigiran la campanya del PSPV
RedactaVeu / València

“El PSPV no proposarà un annex, una part del programa electoral per als joves”, sinó que “el programa del PSPV serà un programa jove” i “per a implementar clarament eixa posició, el secretari general de Joves Socialistes coordinarà la campanya electoral dels socialistes valencians al costat del secretari d’Organització, Alfred Boix”, ha indicat Puig.

L’objectiu de la reunió amb Joves Socialistes era “sobretot plantejar de quina manera afrontarem la gran oportunitat que per als socialistes valencians i el poble valencià representen les eleccions autonòmiques de 2015”, uns comicis que per a Puig “han de ser una resposta productiva a l’interés general dels valencians”.

En aquest sentit, ha assegurat que “no pot ser un vot de càstig sinó un vot d’esperança perquè els joves tinguen ocupació, perquè hi haja una societat decent i amb regeneració democràtica i acabar amb les desigualtats”.

Sobre aquest tema, ha indicat que “en aquests temps, més de la meitat de la població ha perdut posicions socials i açò és el que no tolerarem”. “I açò ho hem de fer conjuntament amb els joves socialistes i amb els joves valencians; ho farem tenint en compte que en la història democràtica el partit socialista ha sigut el partit que millor ha representat els joves i el que va continuar representant-los”, ha incidit.

Comparteix

Icona de pantalla completa