Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] La 10a edició del Festivern ja comença a cremar
Clàudia Campos Troncoso i Jose Luis San Blas Sabater / Tavernes

També assistiran grups de gran renom com Aspencat, Sargento García, El Diluvi, Tardor, Auxili, Train to roots, Va de Bo, Dakidarria, Prozak Soup, Frida, Charly Efe & Delagang, Trocamba Matanusca i DJ Plan B. Aquest any s’estrena en el cartell el nounat ZOO que espera captivar a tots els assistents del festival amb el seu primer disc Tempestes vénen del sud i el grup local La Fístula Vallkànica. El festival també comptarà amb els cantautors valencians Andreu Valor i Feliu Ventura.

A banda de les actuacions musicals, el festival comptarà amb una programació d’activitats lúdiques per als assistents com el torneig de pilota valenciana, de futbet i per primera vegada es realitzarà un torneig de bàsquet. També comptarà amb el tradicional concurs de paelles i el mític correbars amenitzat per la Xaranga Trocamba Matanusca.

En aquesta desena edició les campanades es faran en la carpa principal el Conill Merut per a començar l’any de la millor manera i amb la millor companyia. A més, l’organització ha posat a la disposició dels assistents la possibilitat de sopar la nit de cap d’any amb el sopar popular en el Centre Social Terra de la localitat.

>

Actuacions per jornades

El 29 de desembre actuarà el cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura i The Gramaphone Allstars presentant Jazzmaica i després es podrà continuar la festa en el pub valler Màgik.

El dia 30 de desembre amenitzaran la nit Banda Bassotti, que és la història viva de la música alternativa i reivindicativa europea; Auxili, un dels talents nounats més destacats del País Valencià; Train too Roots, un dels grups més destacats del reegae europeu; Va de Bo, la banda valenciana més compromesa amb la societat que col·laborà amb la Primavera Valenciana o amb la PAH; els gallecs Dakidarría, que fa temps que xafen fort des del nord; Frida, que portaran a l’escenari el seu disc Neologismes; Charly Efe & DeLaGang; la Fístula Vallkànica, grup de la localitat que actuen per primera vegada en l’escenari gran del Festivern; Trocamba Matanusca i per acabar la nit i començar bé l’últim dia de l’any hi haurà punxa discos.

I per acabar el 2014 i començar el 2015 de la millor manera, el dia 31 actuaran a la carpa del festivern La Gossa Sorda, que acabarà el primer any del seu nou disc La Polseguera en el festival d’hivern de les comarques centrals valencianes; Los Chikos del Maíz, que estrenaran al Festivern el seu nou disc La Estanquera de Saigon; Aspencat, que farà vibrar amb Essència els assistents del festival; Sargento García, la banda francesa arribarà al Festivern per a fer ballar a tota la carpa amb el seu estil caribeny; Zoo, que farà el seu tercer concert en directe a la carpa del festival portant l’”Estiu” al Festivern; El Diluvi, que versionaran el gran Ovidi Montllor en el seu nou disc Motius; Tardor; Andreu Valor, el cantautor de Cocentaina arribarà al Festivern amb les seues dolces però crítiques cançons; Pelandruska, que arriben al festival amb el seu nou disc bodes, batejos i circumcisions; DJ Plan B, un dels DJ’s més actius de l’escena valenciana.

Abonaments

Els abonaments anticipats es poden adquirir a 25 euros fins el mateix dia 29 a través de la web de Productes de la Terra i als punts físics de València, Xàtiva, Gandia, Ontinyent, Tavernes i Benifairó de la Valldigna. I fins al 27 de desembre als punts de venda de Barcelona, Reus, Castelló, Alzira, Pedreguer i Alacant.

Pel que fa a les entrades per dies, cal assenyalar que els concerts del 29 de desembre no s’inclouen en l’abonament i tenen un cost de 3’5 euros. Mentre que els preus per als dies 30 i 31 són de 16 i 21 euros respectivament.

Comparteix

Icona de pantalla completa