Diari La Veu del País Valencià
Sonia Castedo presenta la seua dimissió per facebook

RedactaVeu / Agències / Alacant

L’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo (PP), ha presentat aquest dimarts la seua dimissió, segons ha informat a través de les xarxes socials i han confirmat fonts de l’ajuntament.

Al seu post, Castedo anuncia que deixa el càrrec coincidint amb el seu aniversari, “una data que tenia decidida des de fa temps” i que finalitza “una important etapa de la meua vida en què tota la ciutat d’Alacant m’ha fet sentir molt feliç”.

L’alcaldessa, imputada en dues causes judicials per presumpta corrupció urbanística, afegeix que es tracta d’una decisió “difícil i meditada” i remarca que haguera pogut aguantar “i demostrar que mai, mai, he fet res deshonest, però les meues filles no poden, no deuen i no volen viure situacions injustes que cap ésser humà mereix”.

“Vull donar-vos les gràcies a tots, absolutament a tots, per permetre’m aconseguir el somni de ser la vostra alcaldessa”, manifesta la ja exdirigent ‘popular’. “Prenc aquesta decisió -prossegueix-, difícil i meditada durant molt de temps, perquè per sobre la meua figura com alcaldessa està una persona que és dona i mare de dues xiquetes a les quals he de protegir. No crec que siga necessari dir res més. Reitere el meu etern agraïment a tots els alacantins”, apunta en el seu Facebook.

A més, es dirigeix als seus conciutadans als quals diu: “Sabeu que per aquesta ciutat he lliurat part de la meua vida… i a canvi he rebut el més gran que es pot tenir: l’afecte de la seua gent”.

“Ací seguiré sempre, interactuant al vostre costat com sempre ho he fet, a la vostra disposició per a tot allò que necessiteu de mi. Gràcies, sempre”, acaba el missatge de Castedo.

Comparteix

Icona de pantalla completa