Diari La Veu del País Valencià
El PSPV exigeix una comissió d’investigació sobre Fira València
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha qualificat “d’autèntica vergonya” tot el succeït “en aqueixa cova ‘d’Ali-Babà’ que ha sigut durant anys Fira València i que ha estat presidida per l’alcaldessa Rita Barberá”. En aquest sentit el líder dels socialistes valencians ha apuntat que és hora que l’alcaldessa de València “done totes les explicacions que estan reclamant els ciutadans” i ha apuntat que és necessari que done respostes convincents i no meres excuses.

”Rita Barberá no pot escudar-se en què era normal rebre regals en aqueixa època, perquè si ella veu normal rebre regals per valor de milers i milers d’euros és perquè el seu fonament moral no és normal” ha indicat el secretari general del PSPV abans d’anunciar que, encara que el grup del PP en les Corts ja va negar una comissió de recerca sobre la Fira, els socialistes “hem tornat a exigir hui mateix una comissió de recerca perquè se sàpiga tot el succeït”, ha conclòs Ximo Puig.

Interparlamentària i Conferència Autonòmica del PSOE

D’altra banda, Puig ha recordat que el pròxim 12 de gener tindrà lloc a València la interparlamentària del PSOE, amb la presència de la direcció del grup socialista en el Congrés dels Diputats. A açò cal sumar que els dies 31 de gener i 1 de febrer es realitzarà, també a València, la Conferència Autonòmica del PSOE per a preparar els pròxims comicis, i a la qual assistirà el secretari general del partit, Pedro Sánchez, i els diferents líders regionals i autonòmics socialistes.

“A l’any 95 va començar la festa de l’especulació, els diners fàcils i la corrupció”

Puig, que ha mantingut aquest matí una reunió amb el secretariat de la Comissió Executiva Nacional del partit, ha realitzat un balanç la situació en què es troba el País Valencià i ha incidit que “aquest ha sigut un any molt complicat per a milers de valencians”.

A més, ha qualificat aquests 20 anys de governs del PP com “una successió d’errors concatenats, de corrupció sistèmica, balafiament, excessius capritxos i falta d’un projecte real”, mentre ha assegurat que “en aquest temps ens han empobrit”.

Puig ha recordat que Olivas “va governar uns mesos per a assegurar-se la seua presidència en Bancaixa i, entre tots, acabar fent fallit tot el sistema valencià financer”, al mateix temps que ha remarcat que “amb Camps es va arribar a l’espantall, amb un president que va acabar fora de sí”.

Comparteix

Icona de pantalla completa