Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo]: ‘Teixim el futur’, el lema del XXXVIIè Aplec dels Ports de Cinctorres

ComarquesNord.cat

Mitjançant un vídeo es va mostrar el missatge que serà l’eix de l’esdeveniment. L’audiovisual recreava com treballen les màquines dels teixidors de la localitat i anaven conformant el lema. La comissió organitzadora va decidir aquesta elecció, rebuda de forma anònima, per unanimitat en ser la frase que més va agradar de les proposades.

Una de les representants de l’organització, Alba Tejera, apuntava que “volem recuperar l’esperit reivindicatiu i el lema escollit és ideal, per això hem plantejat activitats fins que arribe l’Aplec i que entre tots es puga teixir el nostre futur, perquè la situació de la comarca és preocupant”. ‘Teixim el futur’ agafa el relleu del que es va escollir a Sorita ‘Pel passat, present i futur: Rodem!’.

El següent pas serà un concurs de cartells que tindran com a base el lema. Per participar ja s’ha obert una secció especial a la web de la festa comarcal per excel·lència. També s’ha proposat un nou concurs per escollir la cançó de l’Aplec. A més, s’estan desenvolupant una sèrie de caminades pels municipis dels Ports que estan tenint una gran resposta.

Una iniciativa que es va llançar des de l’últim Aplec que ha calat entre els veïns de les comarques del nord.

Comparteix

Icona de pantalla completa