Diari La Veu del País Valencià
Joves Socialistes repassa en un vídeo l’’annus horribilis’ del PP valencià

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha elaborat un vídeo per a acomiadar l’any. Amb l’excusa del resum fotogràfic que ofereix la xarxa social Facebook als seus usuaris, el col·lectiu juvenil del PSPV repassa algunes de les fites del PP valencià en 2014, amb aquells personatges que han sigut notícia al llarg de l’any que acaba per diversos temes controvertits o relacionats amb la corrupció.

Així, amb la música de fons de la pel·lícula de Coppola El Padrí, JSPV col·loca imatges de l’expresident de les Corts Valencianes, Juan Cotino, imputat amb les contractacions a Gürtel amb motiu de la visita del Papa Benedicto XVI a València -fins i tot s’arreplega el lapsus en què va dir “puc haver ficat la mà, però mai la pota”; la ja exalcaldesa d’Alacant, Sonia Castedo, imputada en Brugal i Rabassa; o l’expresident del PP i la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ingressat a la presó per a complir una condemna de quatre anys per frau fiscal.

També apareixen l’exMolt Honorable Francisco Camps i l’alcaldessa de València, Rita Barberá. A Camps li recorden la querella per l’escàndol de la Fórmula 1 a València i la compra de Valmor; i també apareix al costat de Barberá en companyia d’Iñaki Urdangarin per les contractacions de l’Administració valenciana a l’Institut Nóos; a l’alcaldessa també li recorden els regals de Fira València.

Totes aquestes imatges estan acompanyades de diversos articles en els quals es relaten algunes d’aquestes informacions, que sense dubte han marcat l’any 2014 per al Partit Popular.

Notícia publicada en diario.es.

Miguel Giménez

Comparteix

Icona de pantalla completa