Diari La Veu del País Valencià
Naix Renadiu Club de lectura itinerant

RedactaVeu / Ontinyent

El col•lectiu Renadiu d’escriptors i escriptores de la Vall d’Albaida enceta l’any amb una iniciativa lectora que té per nom ‘Renadiu, club de lectura itinerant’ i que naix amb la vocació de viatjar per les terres de la Vall Blanca a lloms dels llibres i de la mà dels nostres autors i autores.

Segons els seus impulsors, “volem compartir amb vosaltres la nostra passió lectora i escampar per tota la Vall la llavor de les lletres valencianes actuals. Els nostres autors i autores coetanis ens poden fer gaudir de l’univers més pròxim, fantàstic, històric, negre, intrigant, poètic…”

Per a començar “aquesta aventura de lletres amb la immersió en un tema de plena actualitat”, han organitzat una tertúlia literària a Ontinyent, al café Món Petit, el pròxim dissabte 7 de febrer sobre Vertigen, el llibre d’Esperança Camps i Empar Marco.

Així, per “compartir lletres” se celebrarà un esmorzar al café situat al carrer Músic Martínez Valls número 49 sobre les 10 del matí. En breu, els organitzadors anuncien que confirmaran horari, menú i l’assistència de les autores a l’esdeveniment.

L’acte està organitzat pel col•lectiu Renadiu de lletres, lloc de trobada d’escriptores i escriptors de la Vall d’Albaida.

Comparteix

Icona de pantalla completa