Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] Soledad aconsegueix un lloguer social de l’Ajuntament de Paterna

-50 policies desnonen una mare amb tres fills a Paterna

-[Vídeo]: Tancament a l’Ajuntament de Paterna pel desallotjament de Soledad

-[Vídeo] Tancament de Soledad a l’Ajuntament de Paterna

Sergi Tarín / Paterna.

Soledad Ceballos ja té casa. Almenys sobre el paper. A mitjan matí els Serveis Socials de la Coma l’han acompanyada al seu nou pis del barri de Santa Rita, a Paterna. L’Ajuntament s’ha compromès a abonar-li el lloguer fins juliol. Passat este temps, i amb un any empadronada a la localitat, Soledad ja podrà inscriure’s a la borsa d’ajudes municipals. L’acord ha arribat després que dimarts fora desallotjada d’un pis de l’EIGE (Entitat d’Infraestructures), l’antiga IVVSA, que ocupava al barri de la Coma. Amb ella també foren desnonants tres fills menors, un d’ells amb una discapacitat psíquica del 44%.

Aquell mateix matí, i amb el suport de membres de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) i el grup municipal d’Esquerra Unida, Soledad va ocupar el saló de plenaris de l’Ajuntament. Allí ha passat dos dies sencers juntament amb una vintena de familiars, veïns i activistes.

Esta mesura de protesta ha precipitat la negociació amb l’Ajuntament i el compromís verbal de l’alcaldessa, Elena Martínez, a assignar el lloguer social a Soledad, qui, previsiblement, s’hi traslladarà a primers de febrer. A mitjan matí de dijous s’ha desocupat el saló de plens.

>

Tanacament de Soledad a l’Ajuntament de Paterna.

Comparteix

Icona de pantalla completa