Diari La Veu del País Valencià
Participa en la Nit de les Lletres Catalanes
ACPV / València

L’acte està obert a qualsevol persona interessada en la literatura catalana actual i consistirà en la presentació de les novetats literàries d’aquells escriptors i escriptores que ho desitgen, un sopar popular i una mostra dels llibres presentats, que es podran adquirir amb la signatura dels autors.

Tots aquells que heu publicat algun llibre de qualsevol gènere literari durant els anys 2013 o 2014 (o que l’acabeu d’editar) hi podreu participar en la presentació de les vostres obres. Quan confirmeu la participació, ens heu d’indicar el títol del llibre que presentareu i l’editorial on s’ha editat, abans del 31 de gener, per tal d’adquirir-ne exemplars i fer-ne la mostra.

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous dia 19 de febrer de 2015 a les sales de la Societat Coral el Micalet (c/ Guillem de Castro, 73) i començarà amb un sopar a les 20.30 hores, per continuar amb la presentació de les novetats literàries per part dels seus autors. Durant la sobretaula,els comensals podran gaudir d’una mostra dels llibres presentats i de la compra i signatura d’exemplars.

La novetat d’aquesta edició és que l’AELC organitza l’acte, amb la col·laboració d’ACPV, la Societat Coral El Micalet, i la llibreria Tres i Quatre, que s’encarrega de la mostra i la venda de llibres.

Apunteu-vos-hi i gaudirem d’una trobada en què, a més d’espectadors, podrem ser-hi protagonistes, a banda de fruir d’un bon sopar en bona companyia.

Com? Posant-vos en contacte amb l’oficina de l’AELC (telefonant al 93 302 78 28 o enviant un correu a [email protected]) per confirmar la participació i reservar el sopar fins al 8 de febrer (15 € per persona que caldrà abonar al c/c de l’AELC – ES50 2100 0900 9902 0871 9337). Òbviament, podeu anar-hi acompanyats.

Comparteix

Icona de pantalla completa