Diari La Veu del País Valencià
El Rebrotem 2015 ompli al febrer la UPV d’activitats culturals
L. Part / València

Aprofitant l’inici del segon quadrimestre, un període en què els estudiants de la Universitat Politècnica de València disposen de més temps lliure per assistir a activitats, el BEA (Bloc d’Estudants Agermanats) ha organitzat un ampli ventall d’activitats culturals que se celebraran al llarg de les pròximes quatre setmanes de febrer dins Rebrotem 2015.

El Rebrotem 2015, segons fonts de de l’organització, constarà d’un acte d’obertura amb unes microxarrades divulgatives; un tast de productes alimentaris valencians; una excursió pel centre de la ciutat de València; un concert; un campionat de trivial i un monòleg humorístic en qè intervindrà Eugeni Alemany i que tancarà les jornades culturals.

Dilluns 2, Microxarrades #Rebrotem

Es tracta de micro-xarrades -de 5 minuts de duració- a càrrec de diferents artistes, divulgadors, professors de la UPV i altres sobre temes relatius a les titulacions de la UPV. L’entrada serà gratuïta, amb les places limitades a la capacitat de la sala. L’activitat ha estat organitzada pel BEA UPV i l’ACV Tirant lo Blanc. Tindran lloc dilluns 2 de febrer a les 19:00 a la Casa de l’alumne.

Dijous 5, Tast de productes valencians

Dijous 5 de febrer, a les 13:00 hores i a la Sala de Graus de l’edifici 3P de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural, se celebrarà l’acte de presentació i tast de productes alimentaris artesanals valencians a càrrec de la botiga en línia Terra Valenciana. En aquest cas, les places estan limitades i els participants hauran d’inscriure’s prèviament mitjançant un formulari en línia a partir del 29 de gener. Aquesta activitat ha rebut una ajuda del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV, com totes les que segueixen a continuació.

Dilluns 9, Excursió pel centre de València

La segona setmana de febrer, concretament dilluns dia 9 a les 10:00 h. i pel centre de València, el BEA ha organitzat una excursió guiada pel centre de València en la qual el participants visitaran els edificis més importants del patrimoni arquitectònic i històric valencià.

Dilluns 16, Trivial valencià

Dilluns 16 de febrer, a les 19:00, la Casa de l’alumne torna a ser l’escenari del Rebrotem, en aquest cas amb la celebració d’un campionat de Trivial per equips en què les preguntes tractaran de la història i identitat de València. Els equips que vulguen participar s’hauran d’inscriure amb antelació mitjançant un formulari en línia a partir del 6 de febrer.

Dimecres 18, Concert de Pau Alabajos

Aquest esdeveniment musical protagonitzat per Pau Alabajos es durà a terme dimecres 18 de febrer a les 19:30 hores.. L’escenari: el Paranimf del rectorat de la UPV. Aquesta activitat compta amb la col•laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Dijous 26, Monòleg d’Eugeni Alemany

El monologuista i humorista suecà Eugeni Alemany serà el protagonista de la clausura de les jornades culturals organitzades pel BEA dijous 26 de febrer a les 18:00 hores. La cita és a l’Aula Magna de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura, on Eugeni Alemany farà un repàs de l’actualitat, adaptant l’actuació al públic present. El monòleg humorístic compta, també, amb la col•laboració de l’AVL.

Comparteix

Icona de pantalla completa