Diari La Veu del País Valencià
Fabra replica a Podemos: ‘El PP no sent el tictac’
Europa Press / València

Fabra s’ha pronunciat en aquests termes en el desdejuni informatiu ‘Fòrum Europa. Tribuna Mediterrània’. Respecte a la candidatura per als comicis autonòmics, Fabra ha incidit que no és un tema sols del País Valencià, sinó que és una “estratègia” de partit i que cal utilitzar la “paciència, la prudència i la perseverança”.

A més, ha realçat l'”estabilitat” que ofereix el PP enfront de “models desfasats i demagògics”.

Fabra ha assegurat que la reunió que tindrà lloc dissabte que ve amb el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, i empresaris valencians, sol·licitada el passat mes de juliol, “posa de manifest que hi ha hagut un contacte permanent” amb el Ministeri.

El cap del Consell ha reconegut que un nou model de finançament “no ha sigut possible engegar-lo perquè el Govern encara no té diners per a poder-ho canviar”. En aquest punt, ha assenyalat que el model actual és el que va aprovar en el seu moment José Luis Rodríguez Zapatero i l’actual secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, qui, amb el seu vot “ha castigat la Comunitat”.

Alberto Fabra ha incidit en la seua aposta per un model de finançament “que estabilitze els drets i necessitats en igualtat dels valencians”.

Dèficit

Pel que fa a la reducció del dèficit, el president Fabra ha defensat que s’ha fet “el que calia fer” i que “no es pot anar més enllà” perquè “som els pitjors finançats a Espanya” i el Govern “ho sap”. “El nostre dèficit se soluciona amb un finançament adequat”, ha remarcat.

Comparteix

Icona de pantalla completa