Diari La Veu del País Valencià
Escola Valenciana presenta el ‘Model de l’escola que volem’
RedactaVeu / València

Representants de la Comissió d’Educació d’Escola Valenciana exposaran el pròxim dissabte a València, el ‘Model de l’escola que volem’, un document en el qual s’ha estat treballant durant mesos des de l’entitat cívica i on es detallen els eixos per a vertebrar i assegurar un sistema educatiu públic, de qualitat i en valencià.

Aquest document marc assenta les bases per a incorporar propostes de la comunitat educativa valenciana en diferents àmbits de l’educació, des dels programes d’ensenyament fins al tractament de conceptes com escola democràtica, compromesa amb l’entorn local i global, coeducadora o inclusiva.

Es tracta d’establir un debat enriquidor i productiu entorn a l’escola que volem per a continuar construint un sistema educatiu valencià de la mà d’un nou govern disposat a millorar en els termes adequats l’educació que proporcionem a l’alumnat valencià.

Aula Magna de la UV

La presentació acadèmica correrà a càrrec del director del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, Rafael Castelló i del president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno. L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de València (Carrer de la Universitat, 2), a les 12:00 hores.

A continuació, Jaume Fullana i Laura Font, membres de la Comissió d’Educació d’Escola Valenciana, exposaran el ‘Model de l’escola que volem’ i donaran detalls dels esdeveniments que l’entitat ha preparat per a difondre aquest document pedagògic: la Crida per l’escola que volem del 21 de febrer i les Trobades 2015 que començaran el 28 de març.

Comparteix

Icona de pantalla completa