Diari La Veu del País Valencià
Baldoví: ‘Wert vol retornar l’educació a l’època feudal’
RedactaVeu / Madrid

“En compte d’atacar tant la universitat, haurien de tornar-hi per a aprendre i per a conéixer la realitat del carrer. La nova proposta vol traslladar-nos a l’època feudal, volen que només puguen estudiar els rics i poderosos, però no ho consentirem ni ho aconseguirà”.

Baldoví ha recordat que fa huit anys, “ja es va imposar sense cap consens el pla Bolonya, amb l’excusa d’homogeneïtzar les titulacions europees i ara el que es pretén és privatitzar els ensenyaments universitaris, ja que es menyspreen els cursos obligatoris i s’obliga a fer dos màster. Wert ho ha tornat a fer, ha demostrat que és un gran enemic del diàleg, del consens i de la democràcia perquè la seua proposta es torna a fer d’esquena a la comunitat universitària. Si tornara a estudiar, que repasse allò de tot per al poble però sense el poble”.

Per tot això, el diputat de Compromís ha mostrat la seua total solidaritat amb la comunitat universitària, que ja ha anunciat mobilitzacions i ha anunciat que des de la seua formació, “ens sumarem i realitzarem tot tipus d’iniciatives parlamentàries que estiguen en la nostra mà per a mostrar el nostre absolut rebuig al Projecte de Reial decret que regula els ensenyaments universitaris i que només vol portar-nos de nou a un viatge en el passat del que van traure tan bon profit els actuals dirigents. El canvi polític és més necessari que mai davant els continuats atacs d’un PP que menysprea la ciutadania i els més desafavorits, que són els que estan pagant les conseqüències d’una crisi que han creat els amics i coneguts dels quals manen i en eixe canvi s’implicarà al màxim Compromís, per a garantir una educació pública de qualitat, universal, accessible, democràtica i respectuosa amb la pluralitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa