Diari La Veu del País Valencià
FAPA-València aprova la seua gestió en l’assemblea general
RedactaVeu / València

FAPA-València ha celebrat este matí a l’IES Abastos l’Assemblea General ordinària que cada any convoca i en la qual estan representades les seues AMPA per a aprovar la memòria de gestió de l’any 2014.

La presidenta de la federació de pares i mares, Eva Grimaltos, juntament a la seua executiva ha donat comptes de totes les gestions, negociacions i enfrontaments amb la Conselleria d’Educació, posant l’accent en el constant despropòsit de la política educativa del govern valencià que segons Grimaltos “dista molt de construir una escola pública, de qualitat, inclusiva, laica i en la nostra llengua, més bé al contrari”.

La representant de pares i mares ha destacat que FAPA-València s’ha situat en la primera línia de la reivindicació com a federació majoritària en nombre d’AMPA que planteja alternatives a la política educativa del govern de la Generalitat.

Les grans campanyes de FAPA-València, com ara la deficiència d’infraestructures concretada en la denúncia al Parlament Europeu del programa Creaescola, la preocupació de les AMPA contra l’existència de fibrocement als centres públics, la supressió d’unitats per culpa de l’arranjament escolar i l’aposta per constituir centres de qualitat democràtica front a la LOMCE, han sigut els grans temes destacats en l’assemblea.

D’entre les aportacions, s’ha donat veu a les comarques per a aportar millores de cara a poder dinamitzar més i millor el treball a nivell comarcal.

Comparteix

Icona de pantalla completa