Diari La Veu del País Valencià
Puig acusa Barberá de ‘mofar-se’ i ‘destrossar’ la cultura i el valencià #caloret

RedactaVeu / València.

El secretari general del PSPV i candidat a la Presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha acusat a l’alcaldessa de València, Rita Berberá de “destrossar” i “mofarse d’una part fonamental de la nostra cultura, com és la llengua”, amb l’ús que va fer del valencià durant la seua intervenció en ‘La Crida‘.

Puig s’ha pronunciat d’aquesta manera durant la trobada organitzada per Fòrum Europa, després de ser preguntat per la polèmica per l’ús del valencià de l’alcaldessa de València, Rita Barberá, durant la seua intervenció en ‘La Crida’, primer acte oficial de les festes falleres.

“Aquest incident, jo no ho tractaria d’anecdòtic perquè no és anecdòtic”, ha apuntat Puig, qui considera que “qualsevol representant públic ha de respectar als seus ciutadans, a les falles i als fallers”. El respecte, ha continuat, “es guanya fent el contrari del que ahir va fer Barberá”.

“Destrossar una part de la nostra cultura, mofarse d’una part fonamental de la nostra cultura, com és la llengua, em sembla que és una gran irresponsabilitat”, ha comentat el dirigent socialista.

Comparteix

Icona de pantalla completa