Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] Barberá demana disculpes en castellà per la seua intervenció en la Crida

RedactaVeu / EP / València.

L’alcaldessa de València, Rita Barberà, ha demanat aquest dilluns “disculpes”” al món faller i als seus companys per l’ús que va fer aquest passat diumenge del valencià durant la seua intervenció en la Crida, que arranca els actes fallers, i ha assegurat que es va quedar “en blanc” malgrat tenir un discurs “treballat”.

Així, Barberá ha assegurat sentir-se “profundament disgustada” i ha destacat “que probablement és la persona que està més disgustada” pel succeït, que ha justificat en el fet d’haver-se quedat “en blanc”.

La primera edil s’ha referit a aquest assumpte només acabar la visita que ha realitzat als Horts Urbans de Sociópolis, de forma directa i abans que cap periodista li formulara cap pregunta sobre aquest tema.

Barberà ha indicat que “tothom no té tots els dies bons” i “algun eix malament” i ha apuntat al fet que ella li va tocar ahir “desgraciadament en un acte tremendament important per al món faller i el món valencià”. Per açò, ha manifestat que ho lamenta “profundament” i ha demanat “disculpes al món faller i als seus companys” al mateix temps que ha agraït les “manifestacions d’ànim i comprensió” que ha rebut.

Finalment, l’alcaldessa ha apuntat en to desenfadat per tractar de restar-li importància a l’assumpte: “No em negareu que no tinc la paternitat o la maternitat d’alguna paraula nova…”

Comparteix

Icona de pantalla completa