Diari La Veu del País Valencià
El DJ de Gandia Sahe fa una versió electrònica del #caloret

L. Part / València.

El patètic parlament de Rita Barberà en la Crida celebrada el passat diumenge, continua escalant posicions de cara a convertir-se en el tema musical indiscutible de les falles d’enguany.

Després de l’aparició el passat dilluns de la versió rap d’El Caloret que està aconseguint un èxit notable entre els usuaris d’Internet, ara Javier Falguet, un jove DJ i productor de Gandia obsessionat per la música electrònica i conegut professionalment amb el nom de Sahe, acaba de llançar en Youtube una ‘remescla’ del “moment històric” de la intervenció de l’alcaldessa de València en l’acte oficial que marca el tret d’eixida de les festes falleres.

L’autor assegura que aquest ‘caloret electrònic’, de 4 minuts i mig de duració, “està per a tirar coets”.

Els temes d’aquest jove de 21 anys amant de la música en general des dels 8 anys i apassionat per l’electrònica, nascut el 1993, solen ser originals i amb aspectes melòdics, rítmics i estructurals. L’any 2002 Sahe va rebre el seu reconeixement oficial del seu treball al guanyar la primera menció d’honor en el concurs de ‘Take the Night’ amb el seu remix ‘Bring the party Home’. Més informació de Sahe en Twitter, Youtube, Facebook, SoundCloud i Instagram.

Cal recordar que després que el #caloret de Rita Barberà s’erigira en ‘trending topic’ a les xarxes socials, immediatament van aparéixer diverses versions musicals, com ara una versió en rap (87.000 visites), altra creada pel DJ Tochun (78.000 visites) i un ‘Caloret faller remix remix‘ (113.000 visites).

Comparteix

Icona de pantalla completa