Diari La Veu del País Valencià
EUPV acusa el PP de presentar un ‘disbarat’ de Llei de Senyes d’Identitat
RedactaVeu / València

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha lamentat que el PP tracte de “legitimar-se” davant una part del seu electorat “que fuig en desbandada de les seues polítiques catastròfiques, de la seua mala gestió i de la corrupció que s’ha enquistat en el seu partit”.

“Ja no tenen Zapatero per excusar el seu mal govern”, ha afegit Torró qui ha recordat que el PP “mana a Madrid i ha tingut quasi tres anys i mig per resoldre problemes com el del finançament”.

“L’únic enemic extern al qual poden recórrer és, una vegada més, al catalanisme”, assegura el parlamentari autonòmic. Per a Torró “el PP faria millor en no ridiculitzar la llengua públicament com ha fet recentment l’alcaldessa Rita Barberà i destinar diners per a aconseguir que l’ús social de la llengua siga reconegut i prestigiat en totes bandes”.

Lluís Torró.

“Són uns irresponsables per tractar de revifar l’enfrontament entre els valencians a compte de la llengua, la paella o els bous. No és sols un acte de campanya electoral. De forma inconscient, o no tant, el PP ja s’ha situat a l’oposició i ja està marcant el terreny”, postil•la el diputat d’esquerres.

Comparteix

Icona de pantalla completa