Diari La Veu del País Valencià
Un documental tracta de descobrir uns Països Catalans en construcció
RedactaVeu / València

Una motocicleta, 2.000 quilòmetres per davant i uns Països catalans per descobrir. Aquests són els eixos del documental ‘Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció’, centrat en la construcció nacional dels Països Catalans.

Per fer realitat el documental, l’entitat impulsora del projecte ha encetat una campanya de microfinançament amb la qual aconseguir els 10.000 euros necessaris.

Cal assenyalar que actualment ja està en fase de postproducció.

El documental s’estructura a partir d’un viatge en moto pels Països Catalans en què el protagonista, passant per diferents poblacions, entra en contacte amb diferents persones, col·lectius i iniciatives que s’han destacat en la defensa del marc nacional respecte a la construcció nacional i que li donaran la seua visió sobre la situació per la qual travessa el país.

En total vint-i-quatre entrevistes en un recorregut que passa per Sueca i Algemesí, entre altres ciutats i poblacions de tota la geografia dels Països Catalans.

“Es tracta, doncs, d’un recorregut que permetrà veure com, malgrat les divisions administratives, els impediments polítics i els intents de confrontació; això que anomenem Països Catalans són un projecte realitzable des del dia a dia”, apunten el seus promotors.
>

Comparteix

Icona de pantalla completa