Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] Baldoví es desmaia durant la seua intervenció en el Congrés

RedactaVeu / València / Madrid.

El diputat de Compromís-EV Joan Baldoví, ha patit un desmai durant la seua intervenció aquest matí en el Debat sobre l’estat de la Nació que ha obligat a suspendre la sessió durant 5 minuts mentre era atés.

Baldoví estava fent des de la tribuna d’oradors una crítica a la gestió del Govern mentre feia servir les lletres de l’abecedari que anava mostrant quan, al poc de començar, s’ha sentit de sobte indispost, i després de tancar els ulls i dir-li a Celia Villalobos, que presidia la sessió, “discúlpeme un momento”, ha hagut de seure’s a un dels escalons de la Cambra baixa.

Davant la indisposició de Baldoví, s’ha fet un recés de 5 minuts mentre el parlamentari de Sueca era atés per alguns dels diputats amb titulació mèdica, entre ells la ministra Ana Pastor i la diputada socialista Pilar Grande. Després, la sessió ha continuat mentre el diputat de Compromís era conduït al gabinet mèdic amb què compta el Congrés per ser atés de la seua sobtada indisposició. Posperiorment, ha sigut traslladat amb ambulància a un hospital.

Segons indiquen fonts del seu entorn, Baldoví sol tenir la tensió alta i el seu esvaïment sembla estar relacionat amb una pujada sobtada.

El discurs íntegre que Joan Baldoví no va poder acabar de pronunciar pel seu desmai.

Missatge de Baldoví a les xarxes socials:

Gràcies a totes i tots. Estic bé, em sent estimat i afortunat. Ara a fer treball i preocupar-nos per la gent que està patint de veritat. Que n’hi ha molta.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa