Diari La Veu del País Valencià
La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic dóna suport a la vaga d’estudiants

RedactaVeu / València.

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica han donat suport a la vaga general d’estudiants convocada per a demà 26 de febrer i mostrar així el seu rebuig a l’aprovació pel Govern d’una altra reforma del sistema universitari sense consens amb la comunitat universitària.

En aquest sentit valora negativament dita reforma universitària que pretén oferir graus de tres anys més màsters de dos perquè considera que avança en el camí cap a la privatització de l’ensenyament universitari i limita l’accés a la universitat sols per als que la puguen pagar.

Un nou atac al sistema educatiu públic que retorna la Universitat als temps en els quals només una minoria privilegiada podia accedir-hi. La Plataforma defensa una universitat pública gratuïta, que garantisca la igualtat d’oportunitats per a tots els estudiants.

Així doncs, la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic fa una crida a tota la comunitat educativa, AMPAs, professorat, alumnat, equips directius i personal no docent a eixir al carrer el 26 de febrer a les 12 hores des de les portes de la Facultat de Geografia i Història i manifestar el rebuig a aquestes mesures.

Comparteix

Icona de pantalla completa