Diari La Veu del País Valencià
Fabra a Morera: ‘Espere que no li passe com a Baldoví’

RedactaVeu / València.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, en resposta al portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, que ha comparat al cap del Consell amb Mariano Rajoy en el Debat de la Nació, li ha dit que espera que “no li passe com al seu portaveu en el Congrés –Joan Baldoví–, que espere que es recupere”. Baldoví va patir un esvaïment mentre intervenia des de la tribuna d’oradors al Congrés.

Durant la qual es preveu que siga l’última sessió de control al cap del Consell de la legislatura, el portaveu de Compromís ha criticat el balanç que ha fet Fabra del seu govern i li ha comentat que el veu “com Rajoy en el Debat de la Nació”.

“Em comparava amb Rajoy i espere que no li passe com al seu portaveu en el Congrés, que espere que es recupere”, ha contestat Fabra a continuació.

Aquest comentari ha alçat les protestes dels diputats de Compromís, al qui el president de la Generalitat ha apuntat: “els sap greu que em preocupe pel seu estat de salut”.

En una següent intervenció també durant la sessió de control, el diputat de Compromís Juan Ponce li ha retret a Fabra: “S’acaba de cobrir de glòria amb la seua brometa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa