Diari La Veu del País Valencià
Uns piquets llancen pots de fum en l’aulari nord de la Universitat de València
EP / València

En el transcurs dels fets, un vigilant de seguretat ha patit un atac d’ansietat i ha sigut traslladat a l’hospital per precaució, encara que no ha resultat intoxicat ni presenta cap dany personal, han precisat les mateixes fonts.

Per la seua banda, en la Universitat Politècnica de València (UPV), la jornada es desenvolupa “amb normalitat” encara que han aparegut algunes pintades en les quals es pot llegir ‘Rector: No al 3+2’ o ‘Foc al capital’ per la zona de l’àgora, han assenyalat fonts del campus, que han apuntat que s’aprecia que el recinte està “més buit” i que hi ha piquets informatius a les entrades.

A les 12.00 hores tant l’alumnat de Secundària com els universitaris estan cridats a manifestar-se contra la reforma universitària de graus des de la Facultat d’Història de la UV.

La Coordinadora Estudiantil de València ha convocat sota el lema ‘Els seus privilegis o la nostra dignitat’. La protesta que es durà a terme simultàniament en molts altres punts de l’estat espanyol, coincideix també amb la segona jornada de vaga estatal convocada pel Sindicat d’Estudiants (ES) que ha cridat també a la mobilització a la mateixa hora i al mateix lloc amb la consigna ‘Fora el Decret 3+2. El fill de l’obrer a la universitat’.

Comparteix

Icona de pantalla completa