Diari La Veu del País Valencià
L’Audiència Nacional jutjarà els contractes de la Generalitat amb Gürtel
ACN / València

Entre els processats hi ha tres exconsellers dels governs de Francisco Camps, responsables de les àrees de Sanitat, Luis Rosado i Manuel Cervera, així com de Benestar Social, Alícia de Miguel. La causa investiga contractes amb Orange Market, empresa relacionada amb la trama ‘Gürtel’. El jutge processa la cúpula de les empreses així com una vintena d’alts càrrecs amb Camps. També l’exdiputat i antic viceportaveu del PP en les Corts Valencianes, David Serra.

La peça número 5 de la branca valenciana del ‘Gürtel’ investiga presumptes irregularitats en contractes de la Generalitat Valenciana amb empreses de la trama, en particular amb Orange Market, dirigida per Álvaro Pérez (conegut amb el sobrenom de ‘El Bigotes’). El magistrat ha processat Pérez, al costat del màxim responsable de l’entramat d’empreses Francisco Correa i Pablo Crespo així com altres tres treballadors de les empreses.

El magistrat posa en dubte contractes de la Generalitat adjudicats a aquestes empreses per a serveis a empreses públiques relacionades amb el medi ambient, promoció institucional, la societat Projecte Cultural de Castelló, l’Institut Valencià per l’Educació i la Qualitat educativa, el projecte Castelló Cultural, l’Open de Tennis, l’exposició la Llum de les imatges, parcs empresarials, la Volvo Ocean Race d’Alacant o la fira de turisme FITUR.

El diputat del PP a les Corts Valencianes, David Serra.

Comparteix

Icona de pantalla completa