Diari La Veu del País Valencià
Antonio Montiel anuncia la seua candidatura a la Presidència de la Generalitat
RedactaVeu / València

Antonio Montiel va compartir amb els 34 membres del consell autonòmic aquest cap de setmana la seua intenció d’optar a ser candidat a la Presidència de la Generalitat, i va obtenir el suport personal i tota la confiança dels integrants de l’òrgan autonòmic.

Al seu torn, en els pròxims dies, es coneixeran els integrants de la llista autonòmica que optarà en aquestes primàries encapçalada per Antonio Montiel, i en l’elaboració de les quals ja s’està treballant.

El procés de primàries es durà a terme de l’1 al 31 de març, quan es proclamarà el candidat a la Presidència de la Generalitat i la llista que optarà als Corts Valencianes. La campanya electoral per a les primàries es realitzarà del 20 al 29 de març, i el període de votacions serà entre el 25 i 29 de març.

Antonio Montiel, ha assegurat que concorre a les primàries “per a liderar un projecte guanyador, una aposta de canvi en la forma de fer política, capaç de retornar les institucions a la ciutadania i portar la veu del carrer a la tribuna de les Corts Valencianes”.

El secretari general afirma que “Podem és l’opció de canvi segur, la garantia d’una nova política a favor del sentit comú, per a impulsar un pla de rescat ciutadà i recuperar la dignitat per a les institucions que el PP ha saquejat de manera sistemàtica”.

Comparteix

Icona de pantalla completa