Diari La Veu del País Valencià
Els IES d’Escolaveu continuen amb la seua tasca periodística

RedactaVeu / València.

Escolaveu continua amb la seua tasca de difondre el treball periodístic que els alumnes i professors dels diferents instituts del País Valencià estan duent a terme. Per a La Veu és un orgull poder comptar amb la participació dels centres educatius valencians i comprovar com continuen publicant des dels seus respectius espais.

Així, des de l’IES Enric Valor del Campello ens arriben els actes i curtmetratges elaborats pels alumnes i porfessors del centre per a celebrar el dia de la música. Des del Misteri d’Elx comprovem com l’educació pública fomenta l’esperit crític dels alumnes, i podem gaudir d’un article d’opinió d’un alumne de Sívia Sansano, alumna de 1r de Batxillerat. A més, també podem gaudir d’una crònica elaborada pels alumnes de l’IES Federica Montseny de Burjassot.

Una mostra més de com l’educació pública i els professionals que en formen part, són una eina imprescindible per a qualsevol societat que vulga fomentar els valors democràtics de llibertat d’expressió i foment de l’esperit crític.

Comparteix

Icona de pantalla completa