Diari La Veu del País Valencià
Puig obri l’oficina del candidat en la seu de Canal 9 com a símbol del canvi a Castelló

RedactaVeu / Castelló de la Plana.

El secretari general del PSPV-PSOE i candidat a la Presidència de la Generalitat, Ximo Puig, va inaugurar en la vesprada d’ahir l’Oficina del Candidat a Castelló, situada en l’antiga delegació de Canal 9.

Es tracta d’una oficina que “convida a la participació dels ciutadans”, als quals Puig ha cridat al canvi “perquè és necessari un esforç col•lectiu per a construir una nova Comunitat, una nova província i un Castelló millor i per a tots”.

“I prova d’açò -ha dit- és que hui obrim les portes d’un mitjà que uns altres van tancar, perquè creiem en sembrar en comptes d’arrasar, perquè apostem per obrir-nos a la societat, als ciutadans, a tendir ponts en comptes de destruir-los, i com a símbol que els socialistes tenim una altra forma de governar”. De fet, Puig ha lamentat que la seu “no siga accessible per a les persones amb discapacitat” i ha anunciat que “els socialistes la farem accessible en una setmana, igual que farem una Generalitat accessible i transparent”.

El líder dels socialistes valencians ha destacat que l’Oficina del Candidat, coordinada pel periodista Javier Andrés, “és un espai d’obertura, on tots els ciutadans que volen apostar per aquest canvi assenyat i tranquil puguen ajudar-nos a aconseguir-ho, perquè els canvis naixen de la força de la gent”.

La inauguració de l’Oficina del Candidat serveix com a punt de partida a una campanya electoral que Ximo Puig ha qualificat de “campanya de valors” i des d’ella s’ha volgut convidar a tots els valencians “a construir junts l’alternativa per a fer un programa de govern”.

Per la seua banda, el secretari general del PSPV-PSOE en les comarques del Nord, Francesc Colomer, ha assenyalat que al maig “es podrà canviar el curs de la història d’aquesta Comunitat i aquesta província” i ha afirmat que “són vàries les generacions que esperen el final d’aquesta travessia del desert”. Colomer ha destacat que “han sigut els socialistes els que han combatut en solitari la corrupció en aquesta Comunitat”.

L’acte d’inauguració ha comptat amb l’assistència de candidats i candidates de les comarques del Nord del PV, així com militants i simpatitzants del PSPV.

Comparteix

Icona de pantalla completa