Diari La Veu del País Valencià
María José Mira serà cap de llista del PSPV per València

EP / València.

La candidatura del PSPV a les Corts per la demarcació de València estarà liderada per l’economista i fins ara directora general de l’Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Depenents valenciana (Aerte), María José Mira, segons han confirmat a Europa Press fonts socialistes.

Així mateix, en el lloc número dos se situarà l’escriptor Fernando Delgado, i el tercer lloc de la llista serà per a la també escriptora Carmen Amoraga, han detallat les mateixes fonts.

María José Mira és llicenciada en Economia per la Universitat de València, Màster en Direcció de l’Empresa Familiar, Pimes i Empreses Familiars per l’Escola de Negocis Luis Vives i Màster en Tributació pel Col·legi d’Economistes de València.

Aquesta mateixa setmana, el secretari general del PSPV, Ximo Puig, va confirmar que es presentarà, com a candidat del partit a la Presidència de la Generalitat, com a cap de llista per la demarcació de Castelló en una decisió que és, segons va explicar, la manera de dir als valencians que serà “el president de tots els ciutadans, dels de Castelló, de València i Alacant”.

Miguel Soler, secretari d’Educació de l’executiva del PSPV anirà també en llocs de cap, com el sotssecretari d’Organització, Alfred Boix. Rosa Peris, Concha Andrés, Carmen Martínez i Paco Signes estaran entre els nou primers llocs.

Comparteix

Icona de pantalla completa