Diari La Veu del País Valencià
La Delicà 2015 de Gandia estrena cançó i videoclip
RedactaVeu / Gandia

Enguany, sota el lema ‘Falles Cantonals i Combatives, una falla a cada cantó!’, es vol reivindicar la necessitat de fer entendre a la gent que les falles són de totes i tots, que qualsevol persona o col·lectiu pot organitzar una falla i plantar-la. La idea és omplir Gandia de falles per tots els cantons.

En la programació d’enguany destacar el Correbars celebrat el passat dissabte 14, que va ser el preludi al Mig Any del Festardor. El dia gran de la Delicà serà aquest dimecres 18, en què se celebra una globotà infantil, mostres de cultura popular i sopar i concerts amb King Kong Boy i PD Palomares.

Per a aquestes falles els organitzadors han comptat amb la participació dels grups saforencs King Kong Boy i Bacora, dos grups “molt vius i forts a la comarca,” per fer una cançó i videoclip que ja és l’himne faller del 2015. Es tracta d’un tema “fresc, atrevit i diferent per a animar a la gent a gaudir de les festes i, sobretot, a participar d’elles”.

La lletra i la música han sigut creades per King Kong Boy i Bacora; enregistrada, mesclada i masteritzada a EAR Records per Arnau Múria i el videoclip ha sigut realitzat per Aitor P. Ciorraga.

Comparteix

Icona de pantalla completa