Diari La Veu del País Valencià
A Escolaveu ‘suspenen’ Rita Barberà pel seu discurs

RedactaVeu / València.

De l’IES Federica Montseny de Burjassot ens arriba l’article d’Iria Lorente de 3r ESO, en què ens presenta el grup de teatre Amoraescena, un grup que treballa de manera voluntària en horari extraescolar i que treballen, entre d’altres, obres clàssiques com ‘Les assembleistes’, del comediògraf grec Aristòfanes, obre que actualment estan preparant.

A l’IES Misteri d’Elx continuen amb la seua imparable tasca. Al seu espai podem trobar una crònica d’Àngela i Maria, dos alumnes de 1r d’ESO que escriuen una crònica sobre una interpretació de rondalles, un dels gèneres més arrelats a la nostra cultura.

També des del sud, l’IES Enric Valor del Campello ha publicat un article sobre la participació d’alguns alumnes al programa radiofònic ‘L’almàssera’. Una mostra més de l’atractiu que suposa el periodisme entre la gent més jove.

Finalment, des de l’IES Tavernes Blanques publiquen una crònica sobre la celebració del dia de la dona, cosa que demostra que a l’educació pública es treballen els valors democràtics fonamentals i el respecte als drets humans. A més, i com a mostra que el respecte a la llengua no és només cosa d’uns pocs, l’alumne Quique Blasco de 2n d’ESO ha escrit un article d’opinió contundent, en què mostra el seu rebuig per la lamentable actuació de l’alcaldessa de València el dia de la Crida.

Com poden veure, Escolaveu continua la seua tasca de divulgació i foment de l’esperit crític, gràcies especialment al treball de tots els professors que s’esforcen cada dia per tirar endavant el projecte.

Comparteix

Icona de pantalla completa