Diari La Veu del País Valencià
Cayo Lara: ‘Espere que en el PV mai més la gent torne a donar confiança als corruptes’
Europa Press / València

Lara s’ha manifestat així després de l’acte de presentació dels candidats d’Esquerra Unida a les eleccions municipals i autonòmiques que s’ha celebrat en el Jardí Botànic de València i al qual han assistit, a més, el candidat d’EUPV a la Generalitat, Ignacio Blanco; la coordinadora general d’EUPV, Marga Sanz; la diputada Esther López i l’eurodiputada Marina Albiol.

El coordinador d’Esquerra Unida ha assegurat que al País Valencià “no hi ha cap organització política que puga tenir el llistó més alt en la lluita contra la corrupció, perquè els valencians i valencianes han vist les cares d’Ignacio, de Marga, d’Esther i dels nostres parlamentaris en les Corts lluitant contra la corrupció”.

Cayo Lara també ha assenyalat que, de cara als pròxims comicis, “cal anar a les urnes amb il·lusió però, sobretot, amb la proposta programàtica concreta, perquè açò és el que cal fer l’endemà de tenir majoria per a governar i canviar el curs de la història”.

Candidatures i pactes

Per la seua banda, el candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, ha explicat que el Consell Nacional del partit ja ha ratificat 148 candidatures municipals per a les eleccions del 24 de maig, encara que espera que en els pròxims 20 dies se n’aconseguisquen prop de 200.

Entre les candidatures ja ratificades “hi ha bastants pactes amb altres forces polítiques”, segons Blanco, qui ha assenyalat que EUPV ha arribat a acords amb els Verds, Esquerra Republicana, algunes forces locals i Compromís -en dos municipis-. “Però bàsicament els verds i Esquerra Republicana són els principals aliats que tenim en les eleccions municipals”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa