Diari La Veu del País Valencià
Guillem Agulló i Toni Infante tancaran la llista electoral de CUP Almàssera
RedactaVeu / Almàssera

Guillem Agulló, veterà militant antifranquista i comunista, regidor electe a l’Ajuntament de Burjassot en la primera legislatura després de la transició i membre de la primera direcció de CCOO al País Valencià. Ara està els darrers 22 anys compaginant la seua militància per la llibertat nacional i social del nostre poble, mentre participa de tot tipus d’activitats per a mantenir viva la memòria del seu fill, Guillem Agulló i Salvador, assassinat pels feixistes a Montanejos, l’any 1993. També és una de les persones portaveus de la Plataforma pel Dret a Decidir (PDaD).

Per la seua part, Toni Infante, militant comunista i independentista també va ser un destacat dirigent sindical. Militant a l’MDT des de l’any 1989, és cofundador d’Iniciativa Animalista i impulsor de la Plataforma Carles Pinazo, iniciador de la PDaD i membre actiu de la CUP d’Almàssera. Actualment és portaveu nacional de Poble Lliure i col·laborador habitual de mitjans com La Veu del País Valencià, Llibertat.cat, i Radio Klara.

L’assemblea de la CUP d’Almàssera ha manifestat el seu agraïment per la participació a la seua candidatura d’aquests dos lluitadors per la independència i la classe treballadora.

Comparteix

Icona de pantalla completa