Diari La Veu del País Valencià
PP: ’La intenció de Mònica Oltra és catalanitzar els valencians’
RedactaVeu / València

Castelló ha assenyalat que “la covardia de Mònica Oltra és ocultar la seua vertadera intenció: catalanitzar els valencians”. “La coalició nacionalista d’esquerres només aspira a convertir la Comunitat en una sucursal del catalanisme”, ha agregat.

Per a Castelló, la política de Compromís i el seu lema és “falsa i demagògica”, perquè “oculta les seues vertaderes intencions i intenta aprofitar-se del deixant de la recuperació que ha marcat el Partit Popular”. “Sol passar que quan la recuperació econòmica ja és una realitat, apareixen els valents de pega i oportunistes”.

“Valent ha sigut, i és, el Partit Popular”

Segons el parer del portaveu del PP, “Compromís ha estat durant quatre anys apuntant a tot el que passava i es movia. Valent ha sigut, i és, el Partit Popular”.

“Preferien mirar cap a un altre costat, abandonar els debats i refugiar-se darrere de les pancartes. Açò només ho fan els covards”, ha remarcat.

El portaveu de campanya del PP valencià ha destacat que “després de les samarretes, Compromís segueix amb els seus jocs de paraules, perquè són polítics de saló; no obstant açò, nosaltres preferim continuar sent polítics que xafen el carrer”.

Comparteix

Icona de pantalla completa