Diari La Veu del País Valencià
Borriol acull hui la 3a edició del Kaellona Fest

RedactaVeu / Sons de Xaloc / Borriol.

Aquest dissabte 10 d’abril Borriol acollirà la tercera edició del Kaellona Fest, un festival de música en valencià organitzat per l’Associació de Joves de Borriol. En aquesta edició participaran, tant grups locals com grups d’altres comarques, després que en les dos edicions anteriors participaren grups locals (Malagana, Olives Trenkaes, Agraviats, Skandinat, Talps).

Així, aquesta nit participaran els grups locals Égalité i Talps, grups que estan fent-se un lloc en l’escena musical valenciana amb el primer disc (Surt el Sol i Simetries respectivament). Els dos grups repetiran en el Kaellona. Talps actuà l’any passat i Égalité els dos anys però actuaren com a Skandinat.

Auxili.

També actuarà el grup d’Ontinyent Auxili, un dels grups més destacats de l’escena musical valenciana. Qui vaja al Kaellona tindrà l’oportunitat d’escoltar el nou tema que estrenen en març, Detonem l’estona, a més dels temes del disc Dolç Atac que els han permès fer una extensa gira en 2014.

>

Tancarà la nit La Kinky Band, grup de versions vingut de diversos pobles de les comarques del nord (Castelló, Culla, Ares del Maestrat, Albocàsser, Borriana) que amb una renovada formació faran ballar i cantar els presents per a finalitzar el festival.

Kinky Band.

El concert es celebrarà al Recinte dels joves (antic Rental) i l’entrada amb cervesa costarà 5 euros l’anticipada i 7 euros en taquilla.

Comparteix

Icona de pantalla completa