Diari La Veu del País Valencià
Un taller sobre edició de la Viquipèdia se suma als actes de l’Any Ovidi a Alcoi
RedactaVeu / Alcoi

L’Associació Cultural ‘Amical Wikimedia’, en coordinació amb l’Espai País Valencià de Barcelona i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, ha organitzat una sessió oberta que tindrà lloc a l’Àgora dimecres de vesprada, de 17 a 20 hores. Segons expliquen els seus organitzadors, “disposarem d’una vesprada entretinguda amb picadeta, xarxa wifi, alguns llibres i bon ambient per aprendre a editar la Viquipèdia i millorar la cobertura d’Ovidi Montllor a l’enciclopèdia de referència a internet”.

La ‘viquimarató’ consisteix a una reunió física de viquipedistes que es troben físicament a un lloc, o col·laboren a distància per a ampliar el màxim possible un article o articles d’una temàtica determinada de l’enciclopèdia. Així, dins dels actes de la XI Setmana Cultural de l’Espai País Valencià de Barcelona, s’ha organitzat una viquimarató dedicada a Ovidi Montllor, que estarà recolzada a distància per la cita alcoiana. La inscripció és totalment gratuïta, però s’ha de comunicar abans de migdia de dimecres al Centre Cultural per raons d’organització: al telèfon 965537142 o al correu [email protected]

El regidor de Cultura Paco Agulló subratlla que “dins els diferents actes que estan sorgint de col•lectius i entitats cíviques al voltant de la commemoració dels 20 anys de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor, creiem que aquesta proposta és, a banda de curiosa, molt interessant per difondre els valors d’aquesta importantíssima enciclopèdia virtual. Saber com s’editen els continguts, i conèixer una sessió de treball de viquipedistes pot ser ben interessant per al públic i a més actualitzarà i ampliarà la informació disponible a la Viquipedia de l’artista alcoià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa