Diari La Veu del País Valencià
La Veu participa a la 12 Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida

RedactaVeu / Lleida.

‘Taula Redona sobre mitjans independents’ és el títol de l’acte que tindrà lloc aquest dijous, dia 16 d’abril, al rectorat de la Universitat de Lleida dins de la ‘12a Setmana de la Comunicació’ que des del passat dilluns i fins al pròxim divendres 17 d’abril se celebra a la Universitat de Lleida.

Entre els participants en aquesta Taula redona sobre mitjans independents, dins de la 12a Setmana de la Comunicació, figura, Roger Palà (fundador de Crític i coordinador de l’Anuari Mèdia.cat); Marc Rude (La Directa); i Moisès Vizcaíno (editor i coordinador de La Veu del País Valencià).

La taula redona en què participa Vizcaino estarà moderada per Rafa Gimena, president del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida). Tindrà lloc a les 18 hores al saló Víctor Siurana (Rectorat) de la Universitat de Lleida.

Aquesta és la tercera ocasió que aquest diari digital independent participa en actes organitzats per Institucions Acadèmiques Universitàries del País Valencià i Catalunya.

La Veu del País Valencià ha estat distingida per l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, amb el Premi de Comunicació i Difusió Cultural “en atenció a la qualitat, pluralitat i independència d’una proposta comunicativa que presenta el tractament acurat del valencià com a columna vertebral”.

Més informació i agenda en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa