Diari La Veu del País Valencià
Compromís i Esquerra renoven el pacte per a la llista d’Alzira

RedactaVeu / Alzira.

Compromís i Esquerra han considerat convenient arribar a un acord per tal de continuar amb la coalició electoral “i fer així que la Coalició Compromís per Alzira siga la clau del canvi a la nostra ciutat, el canvi amb les persones”, segons ha informat Compromís per Alzira en un comunicat en què també valora el treball fet durant aquests quatre anys.

En la nota, recorda que al 2011, Bloc, La República i Esquerra acordaren presentar-se en coalició a les eleccions municipals com a Compromís per Alzira. Amb el lema ‘Uneix-te al canvi’ volien, segons la coalició nacionalista, “reflectir la suma de voluntats de centenars de ciutadans i ciutadanes que desitjaven altra política municipal, un canvi per posar els ciments d’una ciutat moderna, preparada per a afrontar el futur, respectuosa i tolerant, oberta a la participació i referent comarcal en la Ribera”.

Compromís per Alzira recorda que el 22 de maig de 2011 aquesta formació va tindre el suport de 3.144 persones, cosa que va permetre estar representats amb 3 regidors. “Aquesta confiança dels alzirenys i alzirenyes cap a la coalició ens ha permès mantindre una actitud i oposició crítica i constructiva, concretades en mocions, escrits i sol·licituds per tal de millorar la gestió municipal i la vida diària dels veïns i veïnes d’Alzira. Un treball important que dóna veu a les persones que desitgen l’esperança i tornar a somriure”, subratlla.

Diego Gómez i Pep Carreres.

Segons Compromís per Alzira, al llarg d’aquesta legislatura “hem fet una oposició forta davant la intransigència del PP i la manca d’informació de l’equip de govern: Molt poques Juntes de Portaveus i poca presència de l’Alcaldessa en les comissions informatives, entre d’altres qüestions”.

En resum, les línies bàsiques han estat: “Treballar per un canvi d’urbanisme a la ciutat i al seu terme, foment de l’ocupació i solidaritat amb les persones; control de la gestió econòmica de l’Ajuntament; Millora de la qualitat de vida dels ciutadans: accessos hospital, el riu, l’aigua potable, els mosquits, olors, neteja, protocol de benvinguda civil, etc i donar suport a les reivindicacions d’entitats i associacions de la ciutat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa