Diari La Veu del País Valencià
SuecaSax 2015 arranca el 17 d’abril amb la primera trobada internacional del saxofon
Sixto Ferrero/Sueca

El pròxim divendres, 17 d’abril, comença la primera de les trobades internacionals organitzades al voltant del món dels saxofons que tindran lloc a Sueca. La segona d’aquestes trobades s’espera a la tardor, del 23 al 25 d’octubre. En aquesta primera trobada, organitzada pel grup resident FEEDBACK del qual està al capdavant el saxofonista de Sueca Ricard Capellino i la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Sueca comptaran amb masterclass, classes de música de cambra, conferències, concerts i taules rodones (Workshops).

Com a principal al·licient, tant educatiu com interpretatiu, trobem la presència del saxofonista francès, de prestigi internacional, Claude Delangle i la saxofonista francesa Marie-Bernadette Charrier, així com el saxofonista de Sueca, també de reputadíssim prestigi, Ricard Capellino.

SuecaSax 2015 també comptarà amb classes de música de cambra que estaran a càrrec de l’acordionista Esteban Algora i Ricard Capellino. Les conferències organitzades giraran al voltant de les obres compostes per a saxofons pels compositors convidats, en aquesta ocasió, Voro Garcia i Alberto Posadas.

La guinda a aquesta primera trobada d’abril estarà el concert que oferiran dissabte 18 d’abril, al Centre Municipal Bernat i Baldoví de Sueca (a les 20.00h), titulat “Interacti(ON)s”, on actuaran el prestigiós saxofonista Claude Delangle i el grup resident FEEDBACK, format pel saxofonista Ricard Capellino, l’acordionista Esteban Algora i la contrabaixista Elena Garcia, amb un programa de concert que inclou estrenes absolutes i estatals de diversos compositors com “Grafo” per a acordió, saxo baix i contrabaix de Voro Garcia, Bruno Mantovani, José Miguel Fernández i Alessandro Perini de qui s’estrenarà “Hocus Focus” per a acordió, saxo baríton, contrabaix i vídeo-electrònica i ”Perturbance” per a contrabaix i electrònica (incorporada).

L’entrada al concert de dissabte és gratuïta.

Comparteix

Icona de pantalla completa