Diari La Veu del País Valencià
Miquel Gil, Guillem Agulló i Reis Juan tanquen les candidatures EUPV-ERPV

RedactaVeu / València.

Les llistes autonòmiques d’Esquerra Unida – en coalició amb Els Verds, Esquerra Republicana i Alternativa Socialista- estaran tancades, a proposta d’ERPV, per tres persones independents molt conegudes de la cultura, el periodisme i l’activisme social, és el cas del músic Miquel Gil per Castelló, l’activista Guillem Agulló per València i la periodista de RTVV Reis Juan per Alacant.

“Tenim molta il·lusió, volem obrir un temps de canvi d’esquerres. Teníem ganes de presentar la llista perquè és un treball polític i democràtic que fa molt de temps que fem. Vam fer unes primàries i presentem ara mateix les llistes autonòmiques i també de la ciutat de València, que encapçala el company Amadeu Sanchis, també amb la il·lusió de ser determinants per al canvi perquè aquest país ho necessita”, ha destacat el candidat d’esquerres a la porta de la Junta Electoral Provincial.

Blanco ha afegit: “Aquesta vegada, a més, la il·lusió coincideix amb la visió que té la majoria de la població, que ha obert els ulls respecte a les polítiques del Partit Popular que ens han arruïnat com a poble i per això estem convençuts que hi haurà eixe canvi. Volem que siga un canvi real i d’esquerres i per això Esquerra Unida és clau”.

En les llistes de la coalició figuren també –a proposta d’Esquerra Republicana del País Valencià- l’economista, professor i autor de L’espoli fiscal del País Valencià Celestí Gimeno a Castelló, la secretària General d’ERPV, Núria Arnau a València i el mestre de matemàtiques i militant històric del valencianisme polític Antoni Mulet per Alacant. A proposta d’Els Verds estan Pura Peris a València, Ramón Adell a Castelló i Rosa Maria Roure a Alacant; i per part d’Alternativa Socialista, Daniel Puerto a Alacant i Dolores Carrasquilla a València.

Comparteix

Icona de pantalla completa