Diari La Veu del País Valencià
El valencià, nou requisit en l’examen del títol de Gestor Administratiu
EP / RedactaVeu / València

La Conselleria de Governació i Justícia ha fixat la data de les proves per a dissabte que ve 9 de maig a les 9.30 hores en la seu del Consell dels Col·legis Oficials de Gestors Administratius, situat a València en el carrer del Poeta Quintana, 1.

Per primera vegada, l’examen ha sigut convocat amb caràcter autonòmic després d’haver-se consensuat amb el Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius (web amb informació solament en castellà) que s’incloga com a condició el coneixement del valencià i que s’introduïsca en el programa una sèrie de temes vinculats amb el dret propi.

Així, enguany la Conselleria assumeix les obligacions que es refereixen a la convocatòria i desenvolupament de l’examen per a l’obtenció del títol i la seua expedició, després que en el passat mes de febrer es traspassaren les funcions relacionades amb l’Administració de l’Estat a la Generalitat Valenciana en aquestes proves.

Els Gestors Administratius són professionals titulats que informen, aconsellen, i representen persones físiques o jurídiques en la gestió i realització de tota classe de tràmits i actuacions que tinguen relació amb l’Administració.

Comparteix

Icona de pantalla completa