Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu i la pilota valenciana es presenten aquest dissabte a Barcelona

PilotaVeu / València.

Després de l’èxit de la passada presentació a València, PilotaVeu viatjarà el pròxim dissabte cap a Barcelona per a realitzar la segona presentació, anunciada durant el mes d’abril.

Aquesta presentació té com a objectiu promocionar el web més enllà de la geografia valenciana amb la finalitat de donar a conèixer per tot arreu el web i la pilota valenciana.

La presentació està inclosa dins de les activitats a realitzar durant el 16è aniversari del diari digital racocatala.cat, un dels diaris en català més importants.

La mateixa presentació del web anirà acompanyada d’una introducció històric-social a la pilota valenciana i d’un taller pràctic i exhibició on tots els assistents estaran convidats a participar.

La jornada començarà a les 19 de la vesprada al Centre Artesà Tradicionarius (CAT) ,amb la presentació del llibre Les dones no són (tan) complicades de Lucrecia de Borja.

Taller participatiu. Fotografia: PilotaVeu

Continuarà a les 20:00h amb la presentació i el taller.

Finalment, a les 22:00h de la nit serà el torn de la música. Els grups Frida i VaDeBo amenitzaran la nit.

Tots els actes del 16è aniversari seran d’accés lliure i gratuït. Podeu trobar tots els detalls dels actes al web de l’aniversari i a l’esdeveniment de Facebook.

Comparteix

Icona de pantalla completa